
Integritet och säkerhet
Dina foton, meddelanden, adresser och de val du har.
Hur länge kan någon titta på min video?
Uppladdade vykortsvideor finns tillgängliga i upp till 90 dagar från uppladdningen. Åtkomsten kan upphöra tidigare om videon tas bort, återkallas eller begränsas.
Vem kan öppna mina vykortslänkar?
Behandla beställningslänkar, mottagarnas QR-länkar och länkar för adressinsamling som privata. Den du delar en länk med kan ha möjlighet att använda den åtkomst länken ger.
Vem kan se en adress som min vän delar?
En adress som skickas in via din insamlingslänk hamnar i din privata adressbok. Andra som använder länken kan inte se uppgifterna.
Hur hanteras mina foton, meddelanden och adresser?
Vi behandlar ditt innehåll för att kunna erbjuda de funktioner du väljer: spara designer, göra kort, hantera beställningar och öppna mottagarupplevelser. Håll privata länkar privata.
Vad händer med mina foton när jag använder AI?
När du väljer en AI-funktion behandlas dina instruktioner och de referensfoton som valts för just den förfrågan för att skapa resultatet. AI är valfritt.
Hur raderar jag mitt konto eller mina personuppgifter?
Använd alternativet för att radera konto i dina kontoinställningar, eller kontakta hello@smail.cards för att begära att personuppgifter tas bort.
Kör du fast?
Vi är människor.
Säg hej. ♡
Hittar du inte det du letar efter?
Vi hjälper dig gärna. Skicka ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.